• XXNC-1
  • XXNC-2
  • XXNC-3

Kategori populér

  • Popcorn Rasa séjén

     Popcorn Other Flavor
  • Rasa Krim Popcorn

     Popcorn Cream Flavor
  • Popcorn Caramel Rasa

     Popcorn Caramel Flavor
  • about us

Naha Pilih Kami

  • Hebei Cici Co., Ltd. didirikeun taun 2003, anu mangrupikeun perusahaan industri anu fokus kana bidang makanan ringan tinggi, kalayan langkung ti 10 taun prakték perdagangan impor sareng ékspor sareng pangalaman pamasaran anu euyeub dina bidang makanan ringan, dirojong ku panilitian téknologi sareng kamampuan inovasi pamekaran, perluasan kapasitas produksi sareng kaunggulan skala, pikeun ngahontal integrasi industri sareng mékanisme operasi perusahaan terpadu tatanén.

     

  • brandlogo
  • brandlogo
  • brandlogo
  • brandlogo
  • brandlogo
  • brandlogo