Tentang Kami

Hebei Cici Co., Ltd.

didirikeun taun 2003, anu mangrupikeun perusahaan industri anu fokus kana bidang makanan ringan tinggi, kalayan langkung ti 10 taun prakték perdagangan impor sareng ékspor sareng pangalaman pamasaran anu euyeub dina bidang makanan ringan, didukung ku panilitian téknologi sareng inovasi pangwangunan kamampuan, perluasan kapasitas produksi sareng kaunggulan skala, pikeun ngahontal integrasi industri sareng mékanisme operasi perusahaan terpadu tatanén.

Kapasitas pabrik popcorn standar Industri 4.0 anyar, anu bakal dioperasikeun taun payun, tiasa ngahontal 500 juta yuan. (74 juta USD)
Perusahaan ngalaksanakeun modél pamasaran produk ageung, promosi saluran kerja padet, kasadaran mérek tinggi, produkna dijual dina ranté supermarket high-end domestik, toko KA, supermarket khusus lokal, organisasi manajemén ranté internasional sareng toko ranté sareng saluran penjualan sanés. , 100 format ritel top Cina ngagaduhan kerjasama.

BUDAYA PERUSAHAAN

Visi Perusahaan: Janten perusahaan FMCG kelas dunya.

Misi merek Misi Perusahaan: hayu sadayana mikaresep kabagjaan popjagong!

Brand Vision: janten mérek mimiti kategori popcorn di Cina.

Nilai Inti: ngawangun impian babarengan, fokus kana inovasi, integritas sareng kerjasama, ngarah kana kaunggulan.

Merk sirah popcorn: INDIAM
Sababaraha sertifikasi GLOBALGAP, ISO 22000.
Pangsa pasar tinggi: (saluran kerjasama)
Pangwangunan: Pabrik anyar, tata ruang anyar, janten anu pangpayunna di Cina, anu mancarkeun dunya.
Profésional: Tim pamasaran impor sareng ékspor profesional diwangun ku bakat tipe-jenjang.
Fokus: sadayana dina popcorn hiji item, pikeun ngahontal item tunggal akhir janten sampurna!

Konsentrasi: Pikeun sacara fisik ngalaksanakeun misi mérek sareng konsentrasi dina nyiptakeun kualitas anu langkung saé sareng popcorn hemat biaya.

about us

Popcorn, salaku wawakil khas tina camilan terapi, tiasa gancang ningkatkeun tingkat sékrési dopamin dina uteuk dina waktos anu singget, ngajantenkeun jalma-jalma bagja, sahingga langkung resep rasa popcorn, mangrupikeun snack anu wajib dimiliki pikeun hiburan, nonton pilem sareng néwak acara TV. Salaku tambahan, popcorn tanpa cangkang sareng inti gampang didahar sareng kondusif pikeun kabersihan lingkungan; popcorn ogé tiasa muka konci sababaraha jinis tuang, ngaraosan resep sareng raos.

about us

1. Bahan baku anu kapilih: Indiam Popcorn didamel tina jagong supa impor, sirop maltosa kualitas luhur sareng caramel premium impor pikeun mastikeun rasa alami sareng amis.

2. Ngudag Sehat: Kami nganggo kernel minyak sawit alami sasari tina minyak nabati gajih rendah-kalori pikeun mastikeun kasihatan produk urang.

3. Alami sareng lezat: bahan baku séhat, bal buleud sareng pinuh, raos garing, warna cerah, henteu aya inti anu atos tanpa dreg.

4. Téhnologi Unik: popcorn India parantos maju jalur produksi otomatis, nganggo téknologi modéren anu ninggang cahaya, ékspansi na pas, balna buleud sareng pinuh, slagging lengkep.

PROSES UNIK

18 menit baking kanggo raos anu langkung garing: Saatos ratusan tés, prosés baking 18-menit mastikeun yén nutrisi produk éta sorangan sareng rasa garing tina produk dioptimalkeun.

about us

Bagan Aliran PROSES PRODUKSI

1. Bahan baku

2. Bahan-bahan

3. Ngepak

4. Puncak-hawa

5. mendingan

6. 18 menit suhu handap baking

7. Paking sareng panyegelan

8. Hawa-aliran hawa

9. Coding

10. Pakét

11. Panyimpenan

about us

KAUNTUNGAN KOMPETITIF

Kahiji dina prosés baking suhu handap pikeun rasa anu langkung saé.

Penampilanna tiasa dikenal pisan sareng tiasa dibabawa.

Merk sorangan + Pabrik sorangan + Pamasaran + Jasa Profesional

Ningali ka ngawangun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun!