Merk Cream Flavor Popcorn INDIAM

Pedaran pondok:

Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
Pakét: Gampang-Pék Cangkir
Raos : Krim

Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngadamel

oday, kuring bakal ngenalkeun anjeun kumaha cara nyiptakeun popcorn asli ieu. Éta langkung saéstuna langkung saderhana tibatan anu anjeun pikirkeun.

Ngan ukur aya dua atanapi tilu jinis bahan baku anu diperyogikeun, sareng anjeun tiasa ngadamel popcorn anu béda-béda numutkeun kahoyong pribadi anjeun.

Ngegel, ngintip pilem sikat drama anu penting, raos caramel langkung raoseun.

1. Nyiapkeun kernel jagong sareng minyak goreng anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun popcorn asli sateuacanna. Kornél jagong leutik anu urang anggo waktos ieu bentukna kukupu, sareng seueur jalma moal mésér éta khusus. Upami aranjeunna henteu tiasa ngagaleuhna, henteu kunanaon ngagentos ku kernel jagong biasa. Mimiti sadayana nyaéta nempatkeun jagong kana cai anu ngalir terus-terusan dikumbah bersih, kalayan kapadetan langkung leutik tina cai solokan kabocoran, disisihkeun.

2. Candak panci wajan stainless steel bersih (langkung saé henteu nempel) tanpa cai sareng minyak, sareng seuneu terbuka pikeun ngamankeun wajan.

3. Upami anjeun hoyong nganggo mantéga, bawa mentega kaluar tina kulkas sateuacanna sareng lebur dina suhu kamar. Saatos minyakna panas, anjeun tiasa tuang sadayana jagong garing kana pot, sareng anggo sekop kai pikeun muterkeun teras-terasan, kusabab permukaan jagung henteu lengkep ditutupan minyak, janten gampang nempel kana handapeun pot.

4. Lalaunan, suhu dina pot terus naék, sareng jagong jagong bakal ngabeledug nalika dipanaskeun dina suhu luhur. Nalika anjeun nguping sora Zila sareng ningali permukaanna rengat, anjeun tiasa nutupan panci.

5. Anjeun henteu tiasa sering muka tutupna saatos anjeun nutupan panci, janten anjeun kedah ngocokkeun panci ti waktos ka waktos. Di hiji sisi, oyag handapeun panci sering tiasa nyegah fenomena nempel dina wajan, di sisi anu sanésna, éta tiasa ngadamel bijil jagung panas langkung merata tanpa cicing di tempat anu sami.

Antosan sababaraha menit, ngalangkungan tutup transparan tiasa ningali ledakan jagong lengkep, teu tiasa nguping naon sora anu tiasa mareuman seuneu pikeun muka tutupna. Mantéga ogé tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun rasa karamel. Pasang lapisan kertas buktina minyak dina mangkok leutik sareng antepkeun rada tiis dina suhu kamar kanggo kénging popcorn garing.

Kanggo inpo kontainer ékspor

Beurat karton Net: 3,54 kg
Karton sakitar: 0,06 cbm
20FT: 430ctn
40GP: 900ctn

 Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g Caramel flavored INDIAM popcorn 118g

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali