Caramel berperisa INDIAM popcorn 118g

Pedaran pondok:

Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
Pakét: Gampang-Pék Cangkir
Rasa: Caramel

Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM 
Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina 
Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM kami .


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Campuran sampurna caramel haneut amis sareng ngan ciwit katuhu tina uyah laut pikeun ledakan rasa. Enak, poék sareng kuat ku gula beureum poék sakumaha bentangna.

1. Bahan baku terpilih Indiam Popcorn didamel tina jagong supa impor, sirop maltosa kualitas luhur sareng caramel premium impor pikeun mastikeun rasa alami sareng amis.
2. Ngudag Séhat Kami nganggo kernel kelapa sawit alami sasari tina minyak nabati gajih rendah-kalori pikeun mastikeun kasihatan produk urang.
3. Bahan baku Sehat alami sareng lezat, bal buleud sareng pinuh, raos garing, warna cerah, henteu aya inti anu heuras tanpa dreg.
4. Téknologi unik India Jagong beledug parantos maju lini produksi otomatis, nganggo téknologi modéren lampu ninggang, ékspansi na pas, balna buleud sareng pinuh, slagging lengkep
Ieu a Jagong beledugngawula ampir dina sagala kasempetan. Sampurna pikeun ngajaga sakumpulan pikeun ngalayanan tamu.
Sampurna pikeun Hamper, Toko Makanan Khusus, Toko Makanan, Bioskop, Bioskop, sareng sampurna pikeun Toko Hadiah, Toko Makanan Khusus sareng Situs E-Dagang.

Kanggo inpo kontainer ékspor

Beurat karton Net: 3,54 kg
Karton sakitar: 0,06 cbm
20FT: 430ctn
40GP: 900ctn
Cups Packsize: 53 x 33 × 34 (cm)

 Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g Caramel flavored INDIAM popcorn 118g


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali