Taros Kami

Hebei Cici Co., Ltd.

Alamat

33 Gongye Road, kota Jinzhou, propinsi Hebei, 052260, Cina  

Telepon

0086- 15122549253

0086 - (0) 311-8511 8880/8881

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami