Krim Roti INDIAM Popcorn 118g

Pedaran pondok:

Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
Pakét: Gampang-Pék Cangkir
Raos : Krim

Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

A popcorn lezat sareng rasa krim, kombinasi klasik tina rasa amis sareng krim, murni sapertos patung marmer lemes.

1. Bahan baku anu dipilihIndiam Popcorn didamel tina jagong supa impor, sirop maltosa kualitas luhur sareng caramel premium impor pikeun mastikeun rasa alami sareng amis.
2. Ngudag Séhat Kami nganggo kernel minyak sawit alami sasari tina minyak nabati gajih rendah-kalori pikeun mastikeun kasihatan produk urang.
3. Bahan baku Sehat sareng lezat, bal buleud sareng pinuh, raos garing, warna cerah, teu aya inti anu heuras tanpa dreg.
Popcorn India parantos maju garis produksi otomatis, ngagunakeun téknologi modéren lampu ninggang, ékspansi na pas, balna buleud sareng pinuh, slagging lengkep

5: Dina raraga mastikeun ékspansi sareng kapenuhan popcorn, amis alami, perusahaan kami nyiptakeun téknologi baking 18-menit unik (sareng nyatakeun patén nasional), sahingga popcorn mengembang tepat, resapan gula merata, garing, seger, seungitna, janten raos kualitas popcorn teu biasa

Ieu popcorn pikeun dilayanan ampir dina unggal kasempetan. Sampurna pikeun ngajaga sakumpulan pikeun ngalayanan tamu.
Sampurna pikeun Hamper, Toko Makanan Khusus, Toko Makanan, Bioskop, Bioskop, sareng sampurna pikeun Toko Hadiah, Toko Makanan Khusus sareng Situs E-Dagang.

Kanggo inpo kontainer ékspor

Beurat karton Net: 3,54 kg
Karton sakitar: 0,06 cbm
20FT: 430ctn
40GP: 900ctn
Cups Packsize; 53 x 33 × 34 (cm)

Sejarah popcorn

Popcorn mangrupikeun sajenis kadaharan puffed anu didamel ku cara nempatkeun jagong, mantega sareng gula kana mesin popcorn. Rasana amis.
Candak jumlah jagung anu leres kana pot popcorn, sareng tutup tutup luhurna, teras lebetkeun pot popcorn dina kompor teras péngkolankeun supados dipanaskeun sacara rata, maka popcorn tiasa dibeledug.
Rébuan taun ka pengker, popcorn mimiti dipanggihan di Kakaisaran Inca sareng mangrupikeun salah sahiji jajanan pangkolotna di dunya.

 Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali