Galeri

Mimiti diékspor ka Jepang

Tanggal 24 Maret, produk popcorn anu diproduksi ku Hebei Xianxian Agricultural Co Ltd diékspor ka Jepang sacara ageung pikeun kahiji kalina. Kahartos yén ékspor produk popcorn anu suksés ka Jepang, henteu ngan ukur ningkatkeun pangaruh mérek, terus ningkatkeun kamampuan pikeun nyetir, ogé bakal ngamajukeun popcorn "wirausaha kadua", nyayogikeun saluran penghasilan pikeun patani lokal, ngabantosan révitalisasi désa.

factory03
factory05
factory01
factory04
factory02
gallery
gallery
gallery