Mantega Madu Rasana INDIAM Popcorn 118g

Pedaran pondok:

Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
Pakét: Gampang-Pék Cangkir
Rasa: Mantega Madu

Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Popcorn sareng madu mentega didamel séwang-séwangan. Rasa ngeunah tina jagong muji krim anu hébat tina mentega, sareng sentuhan madu ngembangkeun duanana rasa.

1. Bahan baku terpilih Indiam Popcorn didamel tina jagong supa impor, sirop maltosa kualitas luhur sareng caramel premium impor pikeun mastikeun rasa alami sareng amis.
2. Ngudag Séhat Kami nganggo kernel kelapa sawit alami sasari tina minyak nabati gajih rendah-kalori pikeun mastikeun kasihatan produk urang.
3. Bahan baku Sehat sareng lezat, bal buleud sareng pinuh, raos garing, warna cerah, teu aya inti anu heuras tanpa dreg.
4. téknologi unik popcorn India parantos maju lini produksi otomatis, nganggo téknologi modéren lampu ninggang, ékspansi na pas, balna buleud sareng pinuh, slagging lengkep

5: Dina raraga mastikeun ékspansi sareng kapenuhan popcorn, amis alami, perusahaan kami nyiptakeun téknologi baking 18-menit unik (sareng nyatakeun patén nasional), sahingga popcorn mengembang tepat, resapan gula merata, garing, seger, seungit,

ngajantenkeun kualitas kualitas popcorn tina biasa
Ieu popcorn pikeun dilayanan ampir dina unggal kasempetan. Sampurna pikeun ngajaga sakumpulan pikeun ngalayanan tamu.
Sampurna pikeun Hamper, Toko Makanan Khusus, Toko Makanan, Bioskop, Bioskop, sareng sampurna pikeun Toko Hadiah, Toko Makanan Khusus sareng Situs E-Dagang.

Kanggo inpo kontainer ékspor

Beurat karton Net: 3,54 kg
Karton sakitar: 0,06 cbm
20FT: 430ctn
40GP: 900ctn
Cups Packsize: 3 x 33 × 34 (cm)

Metode pelestarian

Kusabab popcorn gampang kapangaruhan ku uap, éta bakal kaleungitan rasa seger na enak saatos kapangaruhan ku uap, janten popcorn henteu gampang dijaga panjang teuing, janten kedah didahar seger. Upami anjeun hoyong simpen, simpen dina tempat anu berventilasi sareng garing pikeun nyegah beueus.

Sumber sajarah

Popcorn mangrupikeun jenis katuangan puffed anu parantos aya ti jaman kuno. Ratusan taun ka pengker, kalung éta sarakah. Sateuacan imigran Éropa ngalih ka "dunya anyar" ieu, urang India anu cicing di buana ieu dina mode ngahakan popcorn.
Saatos uih deui ka Éropa, Columbus sakali ngajelaskeun ka jalma-jalma adegan anu jelas tina barudak India dina "dunya anyar" anu ngajajal di jalan nganggo kalung popcorn. Éta ogé India anu ngajar imigran Éropa énggal ngeunaan téhnik melak sareng ninggang jagong.

 Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali