Popcorn bulat Cina diékspor ka Jepang sacara ageung pikeun kahiji kalina

Tanggal 24 Maret 2021, upacara pembukaan ékspor popcorn munggaran di Hebie CiCi Perusahaan ka Jepang diayakeun di Pabrik Jinzhou. Kepala pamaréntahan daérah sareng departemén anu aya hubunganana ngahadiran upacara angkat. Ékspor popcorn ogé mangrupikeun angkatan munggaran produk popcorn bulat Cina anu diékspor ka Jepang

gallery

Cina Jinzhou ka Tokyo, Jepang, angkatan pertama ékspor popcorn ka Jepang, mimiti resmi! "Kalayan paréntah miang sareng sanjata senjata, truk kontainer anu dieusian ku produk popcorn badé angkat ka pabean Tianjin, dimana éta bakal dikirim ka Jepang ku laut.

gallery

Japan dipikaterang ngagaduhan sababaraha standar pangan anu paling beurat di dunya. Produk popcorn diékspor ka Jepang, saluyu sareng Administrasi Umum Pangawasan Kualitas, Pamariksaan sareng Karantina (AQSIQ) sareng CNCA ngaluncurkeun ékspor perusahaan pangan pikeun penjualan domestik sareng luar negeri "tilu proyék anu sami" (garis anu sami, standar anu sami , kualitas anu sami) sarat tina badarat anu sampurna.

Kualitas produk anu dijual di pasar Cina sami sareng produk anu dipésér ku konsumén di Jepang, anu ogé nunjukkeun yén produk popcorn of Hebei cici co., Ltd parantos diaku sacara internasional kakuatan merekna kalayan kaunggulan unikna nyalira sareng kualitas produk anu saé

Hebei CICI co., Ltd. Pilihan ketat bahan perusahaan popcorn, pilihan bahan, mangrupikeun panaratas popcorn dipanggang. Dina raraga mastikeun perluasan sareng kahuhuran popcorn, amis alami, perusahaan kami nyiptakeun téknologi baking 18-menit unik (sareng nyatakeun patén nasional), sahingga popcorn mengembang tepat, resapan merata, garing, seger, seungit, ngajantenkeun kualitas kualitas popcorn tina biasa

Pupuhu MR.Guo Hebei CiCi co., Ltd Company, nyarios yén perusahaan kami parantos ngalamar pendaptaran mérek internasional Madrid sateuacana pikeun ngiringan ékspor produk. Ékspor ieu ka Jepang mangrupikeun tonggak tonggong dina pamekaran produk popcorn, sareng ogé mimiti penting pikeun ka luar negeri. Saatos ékspor hasil ka Jepang, perusahaan bakal teras-terasan muka pasar internasional anu langkung ageung, teraskeun ngagedéan wilayahna, ngamajukeun pamekaran perdagangan luar negeri anu kualitas luhur, antepkeun produk popcorn ka dunya!


Waktos Post: Apr-06-2021