Pepelakan seger ngahasilkeun popcorn

Xing Guohui, anggota panitia ngadeg panitia partéy propinsi, wakil diréktur kongrés masarakat propinsi sareng sekretaris panitia partai kotamadya shijiazhuang, ngadatangan stan popcorn INDIAM tina Hebei Cici Co., Ltd
news
2021, 16 Maret, Shijiazhuang ngayakeun rapat situs produksi produksi tani cinyusu. Xing Guohui, anggota Komite Tetep Panitia Propinsi BPK, wakil diréktur Kongrés Rahayat Panitia Propinsi CPC sareng sekretaris Komite Kotamadya CPC Shijiazhuang, Ma Yujun, wakil sekretaris Komite Kotamadya CPC sareng walikota CPC Shijiazhuang Komite Kotamadya, sareng anggota pamimpin Partai sareng pamaréntahan 17 kabupatén (kota sareng kabupatén) ngahadiran rapat éta
news2
Hebei Cici Co., Ltd Food Company nyandak produk popcorn kana konperénsi sareng dipidangkeun dina situs
news3
Tuan Xing Guohui, Sekretaris Partai Shijiazhuang, Bapak Ma Yujun, Walikota Shijiazhuang, sareng anu sanésna sumping ka kamar produk popcorn Liam Xingxing indiam. Aranjeunna ngobrol sacara langsung sareng pupuhu perusahaan, Mr. Guo, sareng naroskeun kaayaan produksi sareng penjualan ayeuna, panilitian sareng pamekaran produk, pamekaran pasar sareng prospek pangwangunan perusahaan sacara rinci.
news4
Sekretaris Xing Guohui nunjukkeun yén urang kedah giat ngamajukeun pamekaran terpadu industri primér, sékundér sareng tersiér, ngokolakeun sareng ngagedékeun klompok industri karakteristik, fokus kana promosi pangwangunan taman démo tatanén modéren sareng produk tatanén kualitas luhur ranté industri sareng ningkatkeun ranté nilai, sareng sacara komprehensif ningkatkeun tingkat pangwangunan produk tatanén kota sacara intensif sareng pengolahan klaster industri anu jero.
Hebei Cici Co., Ltd didukung ku kamampuan panilitian téknologi sareng inovasi, ngembangna kapasitas produksi sareng ningkatkeun kaunggulan skala, sareng sadar kana mékanisme operasi perusahaan tina integrasi tilu industri sareng integrasi perdagangan, industri sareng pertanian. Perusahaan tujuanana di pasar konsumén luhur di bumi sareng luar negeri, ngalaksanakeun modél pamasaran produk tunggal anu ageung, promosikeun budidaya anu intensif ngalangkungan saluran, sareng sakaligus sadar ékspor merek ka pasar luar negeri.


Waktos Post: Mar-29-2021