Terang langkung seueur ngeunaan popcorn merek INDIAM Cina

Merk Cina INDIAM popcorn didirikeun sareng premis saderhana: jalma pantes snacks anu raoseun JEUNG anu saé pikeun aranjeunna. Hasilna mangrupikeun popcorn pangsaéna pangsaéna kalayan bahan pangsaeutikna, paling bersih sareng saderhana anu tiasa. Sadaya produk popcorn urang dimimitian ku moto 'snacking tanpa kompromi'
Popcorn INDIAM kami kalayan bahan saderhana. Ngeunah rasa.

Langkung saé-hadé-Kanggo-Anjeun Jajan Rawa 、 Siap Dahar Makanan Ringan 、 Dicokot Popcorn 、 Protein Dicokot Popcorn

Popcorn INDIAM dimimitian ku kernel popcorn premium, minyak sunflower sareng jumlah uyah anu sampurna. Popcorn INDIAM teu ngagaduhan GMO, gluten atanapi bahan pengawet, ngajantenkeun popcorn indiam mangrupikeun camilan anu lepat sareng lepat.

ETA BAHAN ARTIFIKIAL • NON GMO • GRATIS GRATIS • GRATIS PRESERVATIF • ETA ARTIFICIAL FLORORS ZERO TRANS FAT INDIAM POPCORN

about us

CINA CINA INDIAM POPCORN

Kecap dihandap mangrupikeun salah sahiji konsumén kami

Popcorn indiam Cina super lezat. Popcorn hampang sareng hawa. Éta ogé seger sareng garing. Éta henteu GMO, bébas gluten sareng henteu ngandung bahan buatan. Rasa sareng téksturna ngajantenkeun aranjeunna pisan adiktif. Kuring biasana mendakan popcorn anu raoseun anu sesah didahar tapi gampang dikonsumsi sabab henteu caket sareng popcorn gratis anu teu beres.

URANG BAGI POPCORN RÉSORO
CARAMEL POPCORN
CREAM POPCORN
POPCORN CHOCOLATE SALTED

PEANUT BUTTER POPCORN

POPCORN SEAWEJEUNG SAMA

MATCHA POPCORN

COCONUT CURRY POPCORN

GRANOLA POPCORN
Kami pabrik tiasa ngaropea kembang anjeun

Wilujeng sumping janten panyiar urang di daérah anjeun
Punten raoskeun gratis pikeun ngahubungi kami atanapi ngirim email kami. Nuhun


Waktos Post: Apr-21-2021