Warta Perusahaan

  • The brand linkage for INDIAM popcorn and Mercedes-Benz Cars
    Waktos Post: 04-20-2021

    Patalina mérek pikeun INDIAM popcorn sareng Mercedes-Benz Cars INDIAM popcorn gabung sareng Mercedes-Benz Cars hasil pikeun acara ieu. Éta nunjukkeun yén INDIAM popcorn ngagaduhan jasa internal anu euyeub pisan. Khususna, Indiaam popcorn gaduh pandangan nyalira ngeunaan tren konsumén sareng produk badarat inovasi ...Maca deui »

  • Chinese spherical popcorn was exported to Japan in bulk for the first time
    Waktos Post: 04-06-2021

    Tanggal 24 Maret 2021, upacara pembukaan ékspor popcorn mimiti Perusahaan Hebie CiCi ka Jepang diayakeun di Pabrik Jinzhou. Kepala pamaréntahan daérah sareng departemén anu aya hubunganana ngahadiran upacara angkat. Ékspor popcorn ogé angkatan munggaran sph Cina ...Maca deui »

  • Fresh crops produce popcorn
    Waktos Post: 03-29-2021

    Xing Guohui, anggota panitia ngadeg panitia partéy propinsi, wakil diréktur kongrés masarakat propinsi sareng sekretaris panitia partai kotamadya shijiazhuang, ngadatangan bilik popcorn INDIAM Hebei Cici Co., Ltd 2021, 16 Maret, Shijiazhuang ngayakeun spri ...Maca deui »