Produk News

  • Popcorn facts
    Waktos Post: 04-06-2021

    1) Naon anu Nyababkeun Popcorn Pop? Masing-masing kernel popcorn ngandung serelek cai anu disimpen dina jero aci lemes. (Éta naha popcorn kedah ngandung 13,5 persén ka 14 persén kalembaban.) Aci lemes dikurilingan permukaan luar kernel. Nalika kernelna manaskeun, wa ...Maca deui »