Lain

  • Honey Butter Flavored Indiam Popcorn 60g

    Mantega Madu Ngembang Rasa India Popcorn 60g

    Spesifikasina: 60g (CUPS)
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Rasa: Mantéga madu

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.

  • Caramel flavored INDIAM popcorn 60g

    Caramel berperisa INDIAM popcorn 60g

    Spesifikasina: 60g (CUPS)
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Rasa: Caramel

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.

  • Cream Flavored INDIAM Popcorn 60g

    Krim Roti INDIAM Popcorn 60g

    Spesifikasina: 60g (CUPS)
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Raos : Krim

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.

  • INDIAM Popcorn CHINA top brand in snack food

    INDIAM Popcorn CHINA merek top dina kadaharan camilan

    Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Rasa: Caramel

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.

  • GMO Free Chinese brand popcorn INDIAM

    GMO Gratis Cina merek popcorn INDIAM

    Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Rasa: Caramel

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.

  • Cream Flavor Popcorn INDIAM brand

    Merk Cream Flavor Popcorn INDIAM

    Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Raos : Krim

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.

  • Bear Sesame Popcorn in bags

    Bear Sesame Popcorn dina kantong

    Spesifikasi: 100 gram per kantong ageung
    (jero 12 gram per kantong leutik, total 8 kantong)

    Pakét: kantong
    Rasa: wijén

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM 
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina 
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.