Popcorn Caramel Rasa

  • Caramel flavored INDIAM popcorn 118g

    Caramel berperisa INDIAM popcorn 118g

    Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Rasa: Caramel

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM 
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina 
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM kami .