INDIAM Popcorn CHINA merek top dina kadaharan camilan

Pedaran pondok:

Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
Pakét: Gampang-Pék Cangkir
Rasa: Caramel

Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Carita Popcorn

Unggal taun dina dinten kadua bulan lunar anu kadua, Festival sirah naga, ogé dikenal salaku Festival sirah naga, mangrupikeun pésta tradisional masarakat Cina. Seueur legenda Festival sirah naga aya hubunganana sareng diet.

Festival sirah Naga sareng festival kepala naga legenda popcorn asalna di jaman Fuxi, Fuxi "pertanian tani beurat, tani bisnis", unggal taun dina dinten kadua Pébruari "Huang Niang ngirimkeun beas, Yu Jia

Pro tani. ”. Teras, Huangdi, Tangyao, Yushun sareng Xiayu nuturkeun conto Fuxi.

Dina waktos Raja Wu ti Dinasti Zhou, upacara ageung diayakeun dina dinten kadua Pébruari unggal taun, nyauran sadaya pejabat sipil sareng militér pikeun ngokolakeun sacara langsung. Dina dinten kadua Pébruari, aya paribasa yén "pimpin naga ngaroko serangga" pikeun ngusir racun sareng nyingkahan panyakit.

Salaku conto, tuang pangsit disebat "kuping naga", tuang nasi disebat "putra naga", tuang wonton disebat "huntu naga", sareng kuih kukus ogé disebat "kuéh skala naga". Unggal kulawarga ogé kedah tuang muih spring, muih minyak goreng, daging sirah babi sareng popcorn pikeun "metik sirah naga" sareng "tuang gentian", kanggo ngarayakeun kembang kacang emas, Raja Naga naék ka surga, awan sareng naék hujan , panén gandum sareng perdamaian nagara sareng masarakat.

Ieu popcorn pikeun dilayanan ampir dina unggal kasempetan. Sampurna pikeun ngajaga sakumpulan pikeun ngalayanan tamu.
Sampurna pikeun Hamper, Toko Makanan Khusus, Toko Makanan, Bioskop, Bioskop, sareng sampurna pikeun Toko Hadiah, Toko Makanan Khusus sareng Situs E-Dagang.

Kanggo inpo kontainer ékspor

Beurat karton Net: 3,54 kg
Karton sakitar: 0,06 cbm
20FT: 430ctn
40GP: 900ctn
Cups Packsize: 53 x 33 × 34 (cm)

 Caramel flavored INDIAM popcorn 118g  Caramel flavored INDIAM popcorn 118g Caramel flavored INDIAM popcorn 118g

Kumaha fungsi popcorn

Candak jumlah jagung (atanapi béas) anu leres kana pot popcorn, sareng tutup tutup luhurna, teras lebetkeun pot popcorn dina kompor pikeun muterkeun teras-terasan supados dipanaskeun sacara rata, anjeun tiasa ngabeledug popcorn lezat.

Ieu kusabab dina prosés pemanasan, suhu dina panci naék, sareng tekanan gas dina pot ogé ningkat. Nalika suhu naék kana tingkat anu tangtu, bijil beas laun-laun janten lemes, sareng kaseueuran cai dina bijil beas janten uap cai. Kusabab suhu anu luhur, tekanan tina uap cai kalintang luhurna, anu ngajantenkeun séréal nasi anu lemesna dilegakeun.

Tapi dina waktos ayeuna, tekanan di jero sareng di luar sangu saimbang, janten sangu moal ngabeledug dina pot. Nalika tekanan dina pot naék janten 4-5 atmosfir, tutup luhur pot popcorn ujug-ujug dibuka, gas dina pot éta gancang ngembang, sareng tekanan na turun gancang, anu ngabédakeun tekanan antara bagian jero sareng luar séréal béas langkung ageung, hasilna ékspansi gancang tina uap cai tekanan-tinggi dina sisikian béas, sareng ledakan langsung tina sisikian béas nyaéta popcorn.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali