Popcorn Rasa séjén

  • Honey Butter Flavored INDIAM Popcorn 118g

    Mantega Madu Rasana INDIAM Popcorn 118g

    Spesifikasina: 118g (CUPS), 30 CUPS / CARTON
    Pakét: Gampang-Pék Cangkir
    Rasa: Mantega Madu

    Merk popcorn urang nyalira nyaéta: INDIAM
    Kami INDIAM Popcorn mangrupikeun mérek terkenal sareng terkenal di pasar Cina
    Sadaya popcorn INDIAM bébas bébas gluten, bébas GMO sareng nol-trans lemak

    Kernel non-GMO urang sumber tina kebon pangalusna di dunya

    Kami nampi pisan ku palanggan JEPANG sareng kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu mantep. Aranjeunna pisan wareg ku popcorn INDIAM urang.