Warta

  • Waktos Post: Apr-21-2021

    Merk cina INDIAM popcorn didirikeun sareng premis saderhana: jalma pantes snacks anu raoseun JEUNG anu saé pikeun aranjeunna. Hasilna mangrupikeun popcorn pangsaéna pangsaéna kalayan pangsaeutikna, bahan paling bersih sareng saderhana anu tiasa Sadaya produk popcorn urang dimimitian ku moto 'snacking tanpa ...Maca deui »

  • The brand linkage for INDIAM popcorn and Mercedes-Benz Cars
    Waktos Post: Apr-20-2021

    Patalina mérek pikeun INDIAM popcorn sareng Mercedes-Benz Cars INDIAM popcorn gabung sareng Mercedes-Benz Cars hasil pikeun acara ieu. Éta nunjukkeun yén INDIAM popcorn ngagaduhan jasa internal anu euyeub pisan. Khususna, Indiaam popcorn gaduh pandangan nyalira ngeunaan tren konsumén sareng produk badarat inovasi ... Maca deui »

  • Popcorn facts
    Waktos Post: Apr-06-2021

    1) Naon anu Nyababkeun Popcorn Pop? Masing-masing kernel popcorn ngandung serelek cai anu disimpen dina jero aci lemes. (Éta naha popcorn kedah ngandung 13,5 persén ka 14 persén kalembaban.) Aci lemes dikurilingan permukaan luar kernel. Nalika kernelna manaskeun, wa ...Maca deui »

  • Chinese spherical popcorn was exported to Japan in bulk for the first time
    Waktos Post: Apr-06-2021

    Tanggal 24 Maret 2021, upacara pembukaan ékspor popcorn mimiti Perusahaan Hebie CiCi ka Jepang diayakeun di Pabrik Jinzhou. Kepala pamaréntahan daérah sareng departemén anu aya hubunganana ngahadiran upacara angkat. Ékspor popcorn ogé angkatan munggaran sph Cina ...Maca deui »

  • Fresh crops produce popcorn
    Waktos Post: Mar-29-2021

    Xing Guohui, anggota panitia ngadeg panitia partéy propinsi, wakil diréktur kongrés masarakat propinsi sareng sekretaris panitia partai kotamadya shijiazhuang, ngadatangan bilik popcorn INDIAM Hebei Cici Co., Ltd 2021, 16 Maret, Shijiazhuang ngayakeun spri ... Maca deui »